Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartamento Founder II, Playa Blanca

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartamento Founder II és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Playa Blanca foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartamento Founder II (Apartmanok), szállás Playa Blanca, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartamento Founder II. Minden foglalt szobának itt: Apartamento Founder II lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartamento Founder II milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartamento Founder II mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

6.7

Apartamento Founder II (Apartmanok), Playa Blanca

Playa Blanca Resort, Founders 2 Depto. 7-A, Playa Blanca, Panama (Szálláshely a térképen)

Apartamento Founder II
Apartamento Founder II 1Apartamento Founder II 2Apartamento Founder II 3Apartamento Founder II 4Apartamento Founder II 5Apartamento Founder II 6Apartamento Founder II 7Apartamento Founder II 8Apartamento Founder II 9Apartamento Founder II 10Apartamento Founder II 11Apartamento Founder II 12Apartamento Founder II 13Apartamento Founder II 14Apartamento Founder II 15Apartamento Founder II 16Apartamento Founder II 17Apartamento Founder II 18Apartamento Founder II 19Apartamento Founder II 20Apartamento Founder II 21Apartamento Founder II 22Apartamento Founder II 23

Set in Playa Blanca in the Cocle region, Apartamento Founder II has a terrace and sea views. It offers free WiFi and barbecue facilities.

This apartment is equipped with 2 bedrooms, a kitchen, a flat-screen TV, a seating area and a bathroom with a bath.

The apartment offers an outdoor pool. A sun terrace is available for guests to use at Apartamento Founder II.

Penonomé is 29 km from the accommodation, while Playa Coronado is 35 km away.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartamento Founder II)

Általános

wifi a szállás egész területén

Étkezés

grillezési lehetőség

Medence és wellness

szabadtéri medence, medence kilátással, merülőmedence, sekély rész, napozóágyak vagy székek, medence

Közlekedés

őrzött parkoló, utcai parkolás

Közös helyiségek

kert, napozóterasz, kerti bútorok, tűzrakóhely

Egyéb

családi szobák, lift, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, légkondicionálás

Általános feltételek (Apartamento Founder II)

Érkezés (órától): 13:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartamento Founder II)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartamento Founder II illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Érkezéskor az esetleges károk fedezésére 500 USD letét fizetendő. Ez az összeg a kijelentkezéskor, a szállás állapotának függvényében visszatérítésre kerül. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről.